top of page

Naš tim

Vesna Alaburic

Vesna Alaburić je završila studije engleskog jezika u Novom Sadu, a magistraturu iz metodike nastave engleskog jezika na Univerzitetu u Beogradu. Osnovala je školu Anglia 1995. godine. Pohađala je niz kurseva iz primene računara u nastavi (Univerzitet u Amsterdamu, Univerzitet u Denveru itd.). Održala je više radionica u Britanskom savetu u okviru seminara ICT Across Curriculum i Computers in ELT classroom. Završila je kurs obuke za trenere iz oblasti testiranja i za TKT teacher trainer u Britanskom savetu u Beogradu. Stalni je sudski tumač za engleski jezik od 1998. godine.

Vesna

Alaburić, profesor engleskog jezika

Direktor za nastavu

Aleksandra Jevtović je završila studije engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, dok je specijalističke studije iz metodike odslušala na katedri za engleski jezik Filološkog fakulteta u Beogradu. Uža specijalnost joj je podučavanje odraslih što potvrdjuje CELTA sertifikat, jedan od najprestižnijih sertifikata u oblasti edukacije nastavnog kadra koji izdaje Cambridge ESOL. Osim usavršavanja na polju nastave engleskog jezika u zemlji i inostranstvu, Aleksandra je prošla i dvogodišnju edukaciju za obuku trenera i ima zvanje teacher trainer. U školi Anglia radi od 2002. godine.

Aleksandra

Jevtović, profesor engleskog jezika

Aleksandra Jevtovic
Dejan Novakovic

Dejan Novaković je diplomirani profesor engleskog jezika. U školi Anglia radi od 2004. godine. Tokom studija je pohađao jednogodišnji kurs iz metodike nastave engleskog jezika za predškolski i školski uzrast dece. Godine 2007. je završio program profesionalnog usavršavanja Practical English Language Teaching in an International Setting u King’s School Oxford u Oxfordu. Godine 2015. je završio obuku za zvanje teacher trainer i držao je seminare i radionice za nastvanike engleskog jezika, u Srbiji i na međunarodnim konferencijama.

Dejan

Novaković, profesor engleskog jezika

Brankica Kostić je završila osnovne studije i master iz oblasti engleske lingvistike 2012. godine na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Nastavom engleskog jezika bavi se od 2008. godine. U Londonu je završila nekoliko programa za usavršavanje, kao sto su Teachers’ Standards Programme i Outstanding EAL Teaching. Radila je kao profesor engleskog jezika u srednjoj školi u Londonu, gde je imala prilike da predaje engleski kao strani jezik, kao i englesku književnost.

Brankica
Kostić, profesor engleskog jezika

DSC_4844_edited.jpg
52846264_2339979812905365_63597327643920

Aleksandra Rađenović je diplomirani profesor engleskog jezika i književnosti. Osnovne studije je završila na Filozofskom Fakultetu u Novom Sadu, gde trenutno radi na izradi svoje master teze. Nastavom se bavi od 2015. godine i redovno pohađa seminare iz oblasti metodike nastave. Pored rada u nastavi, takođe se bavi prevođenjem i lektorisanjem.

Aleksandra

Rađenović, profesor engleskog jezika

Jovana Blagojević je diplomirani profesor engleskog jezika i književnosti. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu 2008. godine, a zatim upisala master u oblasti prava deteta na Londonskom univerzitetu. U Londonu je radila kao volonter u CRIN-u, nevladinoj organizaciji za zaštitu prava deteta. Posle završenih studija je počela da radi u školi Anglia, prvo kao profesor poslovnog engleskog jezika, a potom je nastavila da predaje kurseve opšteg engleskog jezika za sve uzraste.

Jovana Blagojevic

Jovana

Blagojević, profesor engleskog jezika

Pavle Alaburic

Pavle Alaburić radi na poslovima razvoja poslovanja i marketinga. Po zanimanju ekonomista, radio je 17 godina u oblasti razvoja poslovanja i prodaje. Završio je više seminara iz marketinga, organizacije timskog rada i prodaje. Pridružio se našem timu 2010. godine.

Pavle
Alaburić, menadžer
administrativnih poslova

Svetlana Došenović obavlja poslove administratora. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, Odsek za psihologiju, razvojno-pedagoški modul. 

Svetlana
Došenović, administrator

Ceca.JPG
bottom of page