top of page

Naš tim

Vesna Alaburic

Vesna Alaburić je završila studije engleskog jezika u Novom Sadu, a magistraturu iz metodike nastave engleskog jezika na Univerzitetu u Beogradu. Osnovala je školu Anglia 1995. godine. Pohađala je niz kurseva iz primene računara u nastavi (Univerzitet u Amsterdamu, Univerzitet u Denveru itd.). Održala je više radionica u Britanskom savetu u okviru seminara ICT Across Curriculum i Computers in ELT classroom. Završila je kurs obuke za trenere iz oblasti testiranja i za TKT teacher trainer u Britanskom savetu u Beogradu. Stalni je sudski tumač za engleski jezik od 1998. godine.

Vesna

Alaburić, profesor engleskog jezika

Direktor za nastavu

Aleksandra Jevtović je završila studije engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, dok je specijalističke studije iz metodike odslušala na katedri za engleski jezik Filološkog fakulteta u Beogradu. Uža specijalnost joj je podučavanje odraslih što potvrdjuje CELTA sertifikat, kadra koji izdaje Cambridge ESOL. Osim usavršavanja na polju nastave engleskog jezika u zemlji i inostranstvu, Aleksandra je prošla i dvogodišnju edukaciju za obuku trenera i ima zvanje teacher trainer. U školi Anglia radi od 2002. godine.

Aleksandra

Jevtović, profesor engleskog jezika

IMG_1890_edited.jpg
Dejan Novakovic

Dejan Novaković je diplomirani profesor engleskog jezika. U školi Anglia radi od 2004. godine. Tokom studija je pohađao jednogodišnji kurs iz metodike nastave engleskog jezika za predškolski i školski uzrast dece. Godine 2007. je završio program profesionalnog usavršavanja Practical English Language Teaching in an International Setting u King’s School Oxford u Oxfordu. Godine 2015. je završio obuku za zvanje teacher trainer i držao je seminare i radionice za nastvanike engleskog jezika, u Srbiji i na međunarodnim konferencijama.

Dejan

Novaković, profesor engleskog jezika

Snežana Stanojević je započela studije engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, ali ih je nastavila u Engleskoj gde je i diplomirala 1997. na University of North London, UK. Nakon studija se usavršila i za rad sa odraslima, što potvrđuje sertifikat CELTA Cambridge ESOL, koji joj je omogućio da radi kao profesor engleskog jezika na Bromley College of Further and Higher Education, Bromley, Kent, gde je imala prilike da radi sa polaznicima iz celog sveta bilo da su došli na kurs engleskog jezika ili su se naselili u V. Britaniji. To neprocenjivo iskustvo se trudi da prenese i u učionici bilo da radi sa odraslima ili sa decom.

Snežana
Stanojević, profesor engleskog jezika

IMG_6292_edited_edited_edited.jpg
52846264_2339979812905365_63597327643920

Aleksandra Rađenović je diplomirani profesor engleskog jezika i književnosti. Osnovne studije je završila na Filozofskom Fakultetu u Novom Sadu, gde trenutno radi na izradi svoje master teze. Nastavom se bavi od 2015. godine i redovno pohađa seminare iz oblasti metodike nastave. Pored rada u nastavi, takođe se bavi prevođenjem i lektorisanjem.

Aleksandra

Rađenović, profesor engleskog jezika

Brankica Kostić je završila osnovne studije i master iz oblasti engleske lingvistike 2012. godine na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Nastavom engleskog jezika bavi se od 2008. godine. U Londonu je završila nekoliko programa za usavršavanje, kao sto su Teachers’ Standards Programme i Outstanding EAL Teaching. Radila je kao profesor engleskog jezika u srednjoj školi u Londonu, gde je imala prilike da predaje engleski kao strani jezik, kao i englesku književnost.

Brankica
Kostić, profesor engleskog jezika

DSC_4844_edited_edited.png
IMG_2010_edited_edited.jpg

Pavle Alaburić radi na poslovima razvoja poslovanja i marketinga. Po zanimanju ekonomista, radio je 17 godina u oblasti razvoja poslovanja i prodaje. Završio je više seminara iz marketinga, organizacije timskog rada i prodaje. Pridružio se našem timu 2010. godine.

Pavle
Alaburić, menadžer
administrativnih poslova

Svetlana Došenović obavlja poslove administratora. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, Odsek za psihologiju, razvojno-pedagoški modul. 

Svetlana
Došenović, administrator

Ceca_edited.png
bottom of page